Selected Malts Crew Presentation

 
Mikael Westerberg, Grundare och ägare   Kungsbacka kille med ett förflutet som kock och restaurangägare. Ensam grundare av Westers whisky, en stängd grupp med mängder av spektakulära provningar och events under hatten. Köper även fat och buteljerar genom andelssystem. En riktig whisky gubbe som de flesta känner som rätt och slätt “Wester”.

Mikael Westerberg, Grundare och ägare

Kungsbacka kille med ett förflutet som kock och restaurangägare. Ensam grundare av Westers whisky, en stängd grupp med mängder av spektakulära provningar och events under hatten. Köper även fat och buteljerar genom andelssystem. En riktig whisky gubbe som de flesta känner som rätt och slätt “Wester”.

Patrik Barkevall, Grundare och ägare   Varbergskille som även jobbar med skor. Har ett förflutet som bloggare och skribent på Tastenote som han tillsammans med Roland Johansson startade för ett antal år sedan. Har hunnit med en hel del whisky genom åren och har en egen club tillsammans med Roland som heter Tastenote genuine whisky club” där många berömda provningar har genomförts.

Patrik Barkevall, Grundare och ägare

Varbergskille som även jobbar med skor. Har ett förflutet som bloggare och skribent på Tastenote som han tillsammans med Roland Johansson startade för ett antal år sedan. Har hunnit med en hel del whisky genom åren och har en egen club tillsammans med Roland som heter Tastenote genuine whisky club” där många berömda provningar har genomförts.

Christian Bjurinder “Chuck Cogan”, Head of Design   Chuck som han kallas mer än Christian är inte bara designer utan även DJ. Har ett sällsamt öga för labeldesign och har till dags dato hjälpt en mängd producenter av alkoholhaltiga drycker runt om i världen att skapa sagolika labels och brand plattformar. Förutom att han gillar whisky så klappar hans hjärta extra hårt för single cask Rom.

Christian Bjurinder “Chuck Cogan”, Head of Design

Chuck som han kallas mer än Christian är inte bara designer utan även DJ. Har ett sällsamt öga för labeldesign och har till dags dato hjälpt en mängd producenter av alkoholhaltiga drycker runt om i världen att skapa sagolika labels och brand plattformar. Förutom att han gillar whisky så klappar hans hjärta extra hårt för single cask Rom.

 
Mattias Lager, Webb design   Mattias är en sällsam livsnjutare och tillbringar när han så kan sin tid på Sanzibar. Har en rad framgångsrika projekt bakom sig under den egna byrån Add Kolon. En ovärderlig resurs för oss då webben är en viktigt arena att ha en stark närvaro kring.

Mattias Lager, Webb design

Mattias är en sällsam livsnjutare och tillbringar när han så kan sin tid på Sanzibar. Har en rad framgångsrika projekt bakom sig under den egna byrån Add Kolon. En ovärderlig resurs för oss då webben är en viktigt arena att ha en stark närvaro kring.

Emil Westerberg - Social media   Emil är en Örebroare och vår Social media guru. Han gillar att prova en massa nya saker och utvärdera resutatet. En stor malt älskare och också son till Mikael. Var med när Mikael och Patrik träffades på Islay och har således varit med från gunden.

Emil Westerberg - Social media

Emil är en Örebroare och vår Social media guru. Han gillar att prova en massa nya saker och utvärdera resutatet. En stor malt älskare och också son till Mikael. Var med när Mikael och Patrik träffades på Islay och har således varit med från gunden.

Adam Vesterberg - Ekonomi och systemutveckling  Adam  är som kanske en av Selected Malts största fan också en ovärderlig resurs som kan mycket om det mesta. Jobbar också som systemtekniker inom Microsoft världen och den erfarenhet han skaffat där tar han med sig in i Selected Malts värld.

Adam Vesterberg - Ekonomi och systemutveckling

Adam
är som kanske en av Selected Malts största fan också en ovärderlig resurs som kan mycket om det mesta. Jobbar också som systemtekniker inom Microsoft världen och den erfarenhet han skaffat där tar han med sig in i Selected Malts värld.